Sr. Projektleder

Copenhagen, Capital Region of Denmark, Denmark

Description

Brænder du for innovative IT-projekter, hvor kreativitet og teknologi går op i en højere enhed. Har du flere års erfaring som projektleder af digitale projekter, og har du lyst til at blive en del af en spændende digital konsulentvirksomhed? Så er du måske vores kommende senior projektleder.

Rollen

Som senior projektleder bliver du en nøglespiller i Charlie Tango med det overordnet ansvar for ledelse og styring af projekter inden for de aftalte mål og rammer.

De primære arbejdsopgaver vil være:

Du vil med andre ord være overordnet ansvarlig for at projekterne kommer sikkert i mål og leveres til kunden inden for de aftalte rammer.

Kompetencer

Derfor er det vigtigt, at du kan sætte kryds ud for de fleste af nedenstående kvalifikationer:

Vi kan tilbyde et spændende kreativt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet, hvor vi hjælper hinanden med at med lykkes, og personlig udvikling er i fokus. Projektledelsesteamet mødes ugentlig og udveksler erfaring, sparring og information for at sikre et godt informationsniveau og proaktiv handling.

Om Charlie Tango

Vi transformerer brands ved at levere sammenhængende kundeoplevelser i spændingsfeltet mellem strategi, kreativitet og teknologi.

Med et ambitiøs team bestående af 200 specialister, fokuserer vi på den digitale forandringsproces fra strategisk udvikling og innovation, over kreativitet til implementering af end to end løsninger.

Alle på Charlie Tango har en stemme, og alle bliver hørt. Vi gør meget ud af at styrke både det sociale og det faglige, og derfor arbejder vi på kryds og tværs af afdelinger og opgaver.

Læs mere om Charlie Tango på www.charlietango.dk

Stillingen er fuld tid, og vi har hovedkontor på Østerbro, tæt ved Trianglen. Løn efter kvalifikationer.


Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kan du sende dem til [email protected]

Apply for this job